Rólunk | hevesmeat.hu

Rólunk

Örömömre szolgál, hogy a Heves-Meat Product Kft nevében köszönthetem Önöket. A társaság története a nagyapámmal kezdődött aki 1998-ban alapította ezt a kézműves alapokon nyugvó, de a minőséget és a vevői érdekeket mindenkor szem előtt tartó vállalkozást. Nekem nehéz és egyben könnyű dolgom is volt és van, hiszen a húsiparban éltem a gyerekkoromat és itt váltam igazán elkötelezett szakemberré. Nekem ez a cég nem csupán a munkahelyem, hanem a családom mellett az életem meghatározó része. A tradíció sok mindenre kötelez, így a termékeink ma is hagyományos technológiával készülnek ugyanakkor az innováció, a modern a minőségi követelmények betartása, a vevői igények minél gyorsabb és pontosabb kiszolgálása  alapvető számomra és a cég valamennyi munkatársa számára is.  Fontos számunkra a környezetünk védelme, és azért dolgozunk, hogy a fenntartható gazdálkodás elveit a mindennapokban is érvényesítsük.

Kisvállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy olyan elvek mellett dolgozhatunk, amely figyel a munkatársakra a környezetre a vevőkre és folyamatosan azon dolgozunk, hogy az a hagyományos és az új termékeink is találkozzanak a vásárlóink megelégedésével.

Az új termékcsaládunk a DUSONKA nevet viseli és hagyományos technológiával gyártott szeletelt csomagolt terméket jelent. A nevét az alapító Horváth László emlékére kapta, amelynek hátterében a szeretetet húzódik meg, amelyet Ő mutatott egész életében a családja, a vállalkozása és munkatársai iránt.

Bízom abban, hogy Önöknek is volt van és lesz egy szép emléke, amely összeköti Önöket a Heves-Meat Kft-vel és megelégedett visszatérő vásárlóink lesznek.

         

         Juhász László

            Ügyvezető